![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękować za komentarze, ogromnie mi miło.
![]() Jestem na siebie zła. Odeszła mi wena do pisania opowiadania, dlaczegoż to. Nie wiem. Myślę, że raczej się pogniewacie tu na moją wenę twórczą. ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem z niego tak dumna, że jest takim mądrym i pięknym chłopczykiem <'3 Don't worry kochani, Lemon jeszcze nie jest młodą dorosłą ani nic, więc można spać spokojnie. A Julka spotkała dżina, i poprosiła go o przedłużenie życia. Przedłużył mi o 100 dni, wtf. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale już wracając do Dzikusów. Jak ostatnie zdanie z ostatniego odcinka z III serii mówiło, że przeprowadzamy się do Appaloosa Plains, tak i poczynamy wieść szczęśliwe życie, jupi ! ![]() A poziom śniegu jest cały czas wysoki, zima chyba jak w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() A Julkę zaczepił na lodowisku jakiś mężczyzna. Spokojnie, żaden zboczeniec tylko Sexmen, jak go nazwała Eyvee. ![]() Ta piękna osobowość to Lucas, jej najlepszy przyjaciel od liceum. ![]() ![]() A tamten chłopak, który już z Lemon lepił bałwana, to Dennis, adoptowany syn Lucasa. ![]() Przeszedł małą operację w CAS'ie, i myślę, że jak na moją wenę jest seksi <'3 Muszę go pilnować, bo się miętoli z dziewczynami zza plecami Lemon, a on się Lemon podoba. *,..,* I Patrick ładnie sobie jeździ. Ja go uwielbiam, jako nawet maxisowego sima ! Kocham go, już sobie wyobrażam go i masa dziewczyn za nim hah ![]() ![]() ![]() Kiedy Lucasowi, Julce i Patrickowi znudziła się jazda na łyżwach, postanowili zrobić aniołki na śniegu. ![]() ![]() Kiedyś udostępnię na wasze życzenie ![]() ![]() ![]() ![]() Po zabawach na śniegu, Lucas musiał się odważyć i poprosić Julkę o nocleg, ponieważ on i jego syn nie mają gdzie mieszka, bo spalono ich mieszkanie. Plus do tego złapał ją za rękę, ooo. *3* Przyjaciółka bez wahania zgodziła się. ![]() ![]() Pojechali do Karaoke Mistrza Miecia, nazwa mnie rozbraja ![]() Postanowili, że zagrają sobie partyjkę bilarda. Miło im się grało, a Lucas robił słit dzióbki, gdy Julka nie patrzyła haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po partyjce trza było do domciu wracać i do łóżeczka się położyć. Julia tak się za przyjacielem stęskniła, że aż się do niego przytuliła, aww. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i co ? To na tyle, dzięki za przeczytanie, i zostaw po sobie mały ślad w postaci komentarza ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 10.04.2013 - 15:29 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|