![]() |
#11 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja poza Charionette, na którą oddałam głos, typuję:
1. Bjork, ale u niej to jest dziiiiwna sprawa. Nie mam zamiaru oddawać na nią głosu, dopóki nie będzie wobec niej jakiegoś porządnego uzasadnienia. 2. Fallen/Flo - obie wydają mi się baaardzo podejrzane, ale może być taka sytuacja, jak z Chrionette i MPS w poprzedniej edycji - jedno oszukuje drugie ![]() 3. Gingers - mało się udziela, dużo obserwuje, ale też nie jest to jakiś silny argument przeciwko niemu. 4. Don - baardzo chce przekonać innych do swoich racji, i bardzo boi się mafii, jakby wiedział co miała zrobić ![]() I na razie to tyle. Wobec nikogo nie mam żadnych silnych argumentów, więc nie będę namawiać "głosujcie na X", bo sama nie jestem co do nich pewna. Za to interesująca jest propozycja Ciastka w mafii... Jako jedyny na początku, gdy byłą fabuła, miał broń, "uratował" Pinkiego z napadu w banku, ale sam wątek policjanta jest dla mnie dziwny. Poza tym, cały czas podaje jakieś dziwne argumenty do swoich podejrzeń, a teraz nawet kieruje je na siebie... dziwne. Nie no, ja chyba poczekam na rozwój wydarzeń, i potem się zdecyduję, bo na razie to są strzał na chybił trafił.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|