![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nikt się nie kwapi do komentowania, zatem może ośmielę resztę
![]() Pierwsza rzecz, jaka mi się, niestety, bardzo rzuciła w oczy - błędy. Nie literówki, pod tym względem jest wyjątkowo "czysto", lecz błędy interpunkcyjne i, że się tak wyrażę, składniowe. Często wyrazy są przekręcone, napisane w złym miejscu zdania i przez to trochę trudniej się czyta. Wybaczyłbym, gdyby to była celowa stylizacja, ale na stylizację mi to nie wygląda ![]() ![]() Fabuła dość ciekawa, ale odnoszę wrażenie, że po tym prologu już wszystko wiem... Mam nadzieję, że to tylko złudzenie i w rzeczywistości czymś mnie [i innych] zaskoczysz, albo przynajmniej, że ta historia nie będzie szablonowa, wyróżni się spośród innych tego typu opowieści. Kolejna sprawa to postacie. To samo, co wyżej, mam wrażenie, że wszystko o nich wiem. No dobrze może nie do końca wszystko, ale z grubsza mam jakiś ogólny obraz trzech głównych bohaterów i obawiam się, że ten obraz taki pozostanie. Obym się pomylił ![]() Homogamia? A nie przypadkiem monogamia? Może się mylę, ale te pojęcia chyba nie są synonimami. No i zdjęcia nie powalają. Ale tego się nie będę czepiał tak bardzo, bo dla mnie ważny jest tekst. Życzę powodzenia w FS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|