![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://store.thesims3.com/setsProduc...tent=TS3+Store
Fajne, ale kosztuje aż 1 700 Simpoints :'( edit: Naprawiłam wykluwanie się smoków, skrzypce i łuk, ale teraz przez to że wgrałam nowy plik ccmerged, nie działa mi zawartość limitowana Skoku W Przyszłość... :'( Mam już do tego fix, ale nawet jak go wgram, to nic się nie dzieje. Co zrobić, żeby działało kilka fixów, a nie tylko jeden? Wie ktoś? edit2: Jednak muszę zrezygnować ze smoków i skrzypiec, bo po wgraniu Fixów, powstał błąd w Studenckim Życiu, a dokładniej jak moja Simka idzie na studia (obojętnie jaki kierunek, na kilku próbowałam) nie dostaje planu zajęć i paska na którym jest wskaźnik oceny, po prostu jest tam pusto. Simka 'błąka się' po tym kampusie, uczy się ale nadal wskaźnik oceny nie pojawia... Znalazłam w Internecie, że trzeba pokasować mody ze Store, bo to przez nie pojawił się ten problem ;p Pewnie to prawda, bo przed wklejeniem fixów jak wysyłałam Simkę na studia to wszystko było w porządku... Ach, te błędy... Naprawiasz jedno, psuje się drugie... W takim przypadku jakby w razie zadziałało, naprawię z powrotem Zestaw Kwantowy ;p Ostatnio edytowane przez Bella555 : 26.01.2014 - 15:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|