![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam po dość długiej przerwie i zapraszam na ciąg dalszy.
Dziękuję za komentarze, bardzo mi miło ![]() Will przeprowadził się do nowego domu: ![]() I od razu wypróbował bieżnię do ćwiczeń: ![]() ![]() Wraz z nowym domem zakupił też auto, myślę że idealnie pasuje do jego osobowości: ![]() Odwiedził nowo otwartą restaurację w mieście: ![]() Widoczek podczas popijania kawy: ![]() W restauracji spotkał April, która mu się od razu spodobała, więc zaprosił ją na kolację, ale chyba nici z kolacji: ![]() ![]() William chciał porozmawiać trochę z dżinem, a raczej dżinką: ![]() Poprosił ją o wieczne szczęście : ![]() ![]() "No i jak podoba się?...." : ![]() Nazajutrz chłopak wybrał się z April do parku na romantyczną randkę: ![]() ![]() Słodcy są ![]() ![]() Po udanej randce poszedł do biblioteki trochę podszkolić logikę i poczytać książki: ![]() ![]() Wieczorem przyszła do niego, do domu jego dziewczyna, zapomniałam wspomnieć ma na imię Kate, Will od razu przeszedł do rzeczy: ![]() ![]() CDN Dziękuję!!! ![]() Ostatnio edytowane przez FairySoul : 17.05.2014 - 13:28 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|