Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 22.07.2014, 14:23   #11
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Liczę bardzo na Waszą pomoc w moich kłopotach z Ultimate Collection. Wczoraj zainstalowałam grę i zaczęłam rozgrywkę w Jaskini Pokrzyku. Patrzę, a tu opcja wygładzania krawędzi jest zaciemniona, woda i trawa w otoczeniu wyglądają jak z painta... No ale nic postanowiłam, że potem to rozwiąże i zaczęłam rozgrywkę. Niestety dozorczyni w apartamencie okazała się nie mieć twarzy i mogłam zobaczyć tylko jej włosy. W końcu twarz stała się na powrót widoczna, ale mój własny Sim, którym sterowałam zyskał twarz mieniącą się na granatowo, taką jak przy użyciu wadliwych Custom Content, ale ja ich nie używałam Starałam się ustawić opcję wygładzania krawędzi i poprawić wygląd wody oraz terenu, kierując się dostępnymi w necie poradnikami, ale nic z tego nie wyszło. Proszę powiedzcie, czemu tak jest i co mogę zrobić jeśli chodzi o grafę, ale też o tę nieszczęsną facjatę Sima? I dlaczego wanna, która doszła w akcesoria "Kuchnia i Łazienka" ma opcję po angielsku "tinker" zamiast "majsterkuj"? Dołączam fotkę Sima z kosmiczną facjatą, żeby było wiadomo o co chodzi:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...413c432e0.html
Liczę na wskazówki jak uporać się z błędami, bo gdy grałam z płytowych dodatków to nigdy takich błędów nie miałam i jest to dla mnie conajmniej dziwne, że teraz pojawiły się problemy.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 49 (0 użytkownik(ów) i 49 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania