|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten piesek to właśnie Brutus, tylko trochę go zmieniłam, bo zachciało mi się dalmatyńczyka ^^
#3 Pora iść spać, a Orpheus trochę się ociąąąąga chociaż ledwo co już widzi na oczy. ![]() Widoczek ![]() ![]() ![]() Wspólne oglądanie telewizji małżonków - coś chyba zszokowało Lulittę. ![]() A Orpheus znowu musi się zająć Brutusem ![]() ![]() Oj Lulitta...taka znana i szanowana kobieta w mieście, a w śmieciach grzebie xD ![]() Brutus i jego gazeta...jakby co nosi ją do Lulci, a tak naprawdę chce iść gdzieś ją rozszarpać na kawałki ![]() ![]() Yvette pod okiem surowej mamy uczy się salutować. ![]() Zombiak w roli głównej... ![]() ...który sobie za dużo pozwala >.< zakazi mi basen fuuuj! ( po tym wkurzyłam się i go utopiłam ![]() ![]() Yvette znowu bawi się z Brutusem - kto jest silniejszy? ![]() Bitwa na żarcie - najszybszym pochłaniaczem hot-dogów okazała się Yvette ![]() ![]() ![]() ![]() A oto sekret wygranej Yvette :hyhy: ![]() Orpheusowi zachciało się poczarować, chociaż daleko mu do czarodzieja ![]() ![]() Lulitta razem z córką odwiedziła sąsiadów na przyjęciu. ![]() ![]() Willek w końcu miał urodzinki... ![]() ....i wyrósł na trochę zgrzybiałego chłopca :pissed: ![]() Tatko rozwinął malowanie już na maksa, więc czas zająć się pisaniem. ![]() William olał totalnie rodzinkę i sąsiadów i poszedł łowić rybki. ![]() Yvette próbowała sprowadzić do domu jakiegoś obcego, by zabrał jej tatę na operacje mózgu, no ale nie udało się. ![]() ![]() Rodzeństwo jest jak woda i ogień i coś nie umieją się dogadać :mysli: ![]() Lulitta chcąc odpocząć od swej porąbanej rodzinki, poszła molestować laptopa i pracowała przez cały dzień. ![]() Yvette chcąc zrobic coś dziewczęcego upiekła babeczkę.....ale chyba stwierdziła, że to nie dla niej. ![]() Usypiająca, po ciężkim klikaniu w laptopa, Lulitta przygotowuje jedzenie, by rodzina jej nie padła z głodu. ![]() No i czas się zestarzeć ![]() ![]() ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|