![]() |
#11 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Czyż ta gra nie jest piękna ![]() ----------------- Rodzinę można w każdej chwili edytować wychodząc do zarządzania miastem. Można dodać sima, usunąć czy zmienić wygląd poszczególnym członkom rodziny. ----------------- Dziwię się, że niektórzy pisali, że w grze nie ma co robić. Gram na razie dwoma simami i w ogóle się nie nudzę. Tam jest mnóstwo rzeczy do robienia, tylko widocznie trzeba chcieć je zauważyć. ----------------- Potrzeby rzeczywiście spadają powoli. Nie wiem jeszcze czy to dobrze, czy źle. Z jednej strony to znaczne ułatwienie gry, ale z drugiej jest tam tyle ciekawych zajęć, że być może ciągłe chodzenie siku przez sima byłoby denerwujące. ---------------- Im dłużej gram tym bardziej gra mi się podoba. Nie wiem nawet czy brakuje mi czegokolwiek z trójki, bo mam wrażenie że gram w zupełnie nową grę i nie myślę, że w trójce było to czy tamto, a tutaj tego nie ma. Tak jak Mrufka uważam, że w grze jest wystarczająco dużo do odkrywania, żeby zapewnić nam dobrą zabawę do czasu pojawienia się pierwszego dodatku. Absolutnie nie żałuję, że ją kupiłam. Szalej, szalej ... ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|