Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 07.09.2004, 14:47   #10
Cocaine
Guest

Domyślnie

Nie wiem. Zapomnialam dopisac. ZOng dalej dalej!!!!!!!!
odc. 11
Około 4 nad ranem Kathy podniosła się. Spojrzała na swoje ubranie. Było zakrwawione. Poszła powolutku do domu. Marilyn otworzyła jej drzwi.
- SYLVUA! Kathy jest!- krzyknęła. Zapłakana Sylvia wybiegła z pokoju.
- Kathy, kathy jedziemy do szpitala powiedziałam im że miałaś napad, matko wzywaj karetkę!- krzyczała Sylvia przytulając Kathy. Po chwili przyjechała karetka. Kathy ułożyła się na łóżku Marilyn. Wciąż krwawiła. Dziewczyny ją przebrały. Lekarze wzięli ją na nosze i zanieśli do karetki. Sylvia odpaliła samochód i pojechasła za nimi.
- Co jej jest?- pytała po chwili wszystkich lekarzy ostro w szpitalu. Skakali dookoła łóżka na izbie przyjęć, podłączali ją do kroplówek, do monitorów. Nagle Kathy zwymiotowała. Lekarze oszaleli.
- Coś się dziej!! Zabrać ją na badania!!- rozkazał lekarz i wyszedł z sali. Pielęgniarki ją zabrały.
- Pani Sylvio. Kathy jest w ciąży. Została brutalnie okradziona ze swojego sekretu trzymanego głęboko........cnoty - wyjąkał lekarz niepewnie i odszedł z głową spuszczoną w dół. Sylvia osunęła się na krzesło. Poczekała w szpitalu kilka dni. Kathy się obudiła.
- Co mi się stało??- zapytała szybko rozglądając się.
- Karhy.....jesteś w ciąży. - wyszeptała Sylvia.
- Nie, nie jestem. Ja tylko.....ja tylko miałam wypadek - uparcie twierdziła Kathy próbując wstać.
- Nie.......to się skończyło gorzej.........- odparła smutnie Sylvia.
3 miesiące później.
Mijał powoli 4 miesiąc ciąży Kathy. Występowała jako modelka, ukazując ciążę na plan pierwszy. Ciąża jest sexy!! - głosiła do ciężarnych projektując ubrania dla matek w ciąży. Sama szykowała sie powoli do narodizn/ W sowjej ciasnej sypialence ustawiła malutkie łóżeczko, stoliczek do przewijania. W łazience z trudem umieściła wanienkę. Wyszła w ko.ńcu kiedyś z domu. yła zima. napotkał ją pewien chłopak.
- Hej. - szepnął jej do ucha.
- MAciek! - wrzasnęła z podniecenia Kathy zapominając o wsyztskich swoich problemach.
- No, ja, ja. Kathy........to ja cię zg********. - odparł beznamiętnie.
- Odejdź. Odejdź. - powiedziała czując jak narasta w niej złość.
- Nie odejdę.
- To ja odejdę.
- nIe odejdziesz, zobacz!!!!!!!- wykrzyknął Maciek wyciągając karabin.........
  Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 57 (0 użytkownik(ów) i 57 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania