Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 31.10.2004, 09:58   #1
*apple*
Guest

Domyślnie Rodzinka Wu

Oto Ja i moi rodzice : Od Lewej Ja Wiktoria, mój tata Adam, i moja mama Monika! Przeprowadziliśmy się do miłowa nie dawno i wtedy zaczeły się problemy: Usługi przeprowadzka "U Wieśka" zabrały najcenniejsze rzeczy z domu i oczywiście ulubione kwiaty mamy! Zostawiła nas i nasze rzeczy przed domem naszym nowym domem ! Niezabardzo mi się podobał! Miał 2 małe pięterka i mały taras na górze a na dole mnóstwo miejsca na oród, które było wogóle niezajęte i jeszcze przed domem stał taki ochydny krasnal! Od razu go kopnełam kiedy rodzice poszli zobaczyć tył domu! niestety zauważył to gazeciarz i musiałam wytłumaczyć się mu czemu to zrobiłam ponieważ myślał że to nie mój dom! nawiązałam z nim dłuższą pogawędke wydawał się być miłym i fajnym chłopakiem niestety był ode mnie młodszy! Po rozpakowaniu się i obejrzeniu całej rudery doszłam do wniosku że wolałam mój stary dom na wsi !ale na poprawe humoru zadzwoniłam po koleżanki! Nine, Sue, Balbine, Amy! Tata zobaczył że gadam za długo przez telefon z Sue i od razu zrobił awanture nigdy na mnie nie krzyczał a teraz w nowym domu darł się na mnie ! A mnie zatkało !Myślałam że się popłaczę ! Mój tata na mnie krzyczy! Po wielkiej kłótni wskoczyłam na kanape i poskakałam troche gdy tata oglądał swój serial " O jak OPONA" i znów awantura bo nie usłyszał czego tam ważnego ! Chciałam krzyczeć mamo!!!!!!!!!! Ale się powstrzymałam bo usłyszałam dzwonek do drzwi to Sue zawsze mogę na niej polegać! Oglądałayśmy razem telewizje do wieczora gdy nagle usłyszałam krzyki rodziców kłócili się a tu w domu było to słychać Sue udawała że nic nie słyszy , ale wiem że słyszała tak jak ja !

I jak?????????/ KOmentujcie to moje pierwsze foto story bo dopiero wczoraj nauczyłam się je robić ! Czy jest sens dalej pisać?????? Szczerze

Ostatnio edytowane przez *apple* : 01.11.2004 - 18:01
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania