![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy to dziwne, ale ja miałam takie historie, że nie wim...oto one:
1.Kiedyś moja simka była na wakacjach. I ona była gwiazdą. No i właśnie zjeżdżała se z basenu na ślizgawce i wtedy nagle...za nią na tej ślizgawie pojawił się z nikąd fanatyczny wielbiciel! I potem to on się "przylepił" do jej pleców - jak simka chodziła, to on był przyczepiony do jej tyłu ...dłuugo tak było, więc ją eksportowałam z wakacji to się odczepił...ale tylko raz tak miałam i...och, sorry ludzie! Nie zrobiłam zdjęć! ;( ;( ;( ;( 2.Kiedyś kazałam się simom pocałować. No to oni zaczęli i nagle się zacieli i gra mi się wyłączyła!!!! Potem jak znowu włączyłam, to ich nie miałam, bo nie zapisałam gry...a zdjęć nie zdążylam zrobić, jak wiecie. 3.A to było, zanim jeszcze raz zainstalowałam grę i miałam zdjęcia, ale teraz, oczywiście nie mam:ja miałam ducha. No i go wstawiłam do wanny. Myślałam, ze wyjdzie, ale on tylko zaczął się myć a potem wyszedł z wanny i...znów był człowiekiem, ale potem znowu stał się duchem! ___ Na razie nic więcej nie mam...tylko takie dziwastwa mi się zdarzyły! A nie, jeshcze coś: Ściągnełam se takie lustro, że jak się tam kliknie to na chwilę wychodzi twój klon i możesz z nim rozmawiać. No i je postawiałam na dworzu )nie trzeba ściany do iego!) a wtedy był u mnie taki obcy pies. No i on podszel do tego i...pojawił się jego klon (!) i ...on stał, ten pies też, i oni tak gadali jak dzieci!!!Nawt ruchy były takie same...mam nawet screena: [IMG]Falacińska_3_0030_thumb[/IMG] |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|