|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy uda się powstrzymać zbliżającą się kometę ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
61 | 74.39% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 25.61% |
Głosujących: 82. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
CIEKAWOCHY :
- W pierwszym odcinku Jacka gra inny Sim. - Tytuł FS miał początkowo brzmieć "Godzina śmierci" lub "Kometa śmierci" - Skrót od imienia Tammie był początkowo nazywany przeze mnie Tam, a potem Tamm. - SNN to stacja informacyjna CNN, tylko w wersji simowej - Odcinek piąty był podzielony ze względu na mój brak czasu oraz weny. - Wiele postaci ma odzwierciedlenie w świecie realnym..Np. Tomasz Nowacki (odcinek 5 cz.1) to mój dobry kolega Tomek Nowak (tyle że starszy) - Walter nazywany był Pink-Eyem ze względu na jego dziwny kolor oczu. - Imię Tammie zostało zaczerpnięte z mojego ulubionego filmu katastroficznego "Impact" (postać baardzo drugoplanowa) - Śnieg w Miłowie (odcinek 5 cz.1) oraz wypalona trawa w "Dziwnowie" (w tej roli tak naprawdę Miłowo) zostały stworzone komputerowo. - Od piątego odcinka Tamm staje się gruba . - Salon w domu Jacka zostawał poddawany wielu przemeblowaniom..np. wcześniej nie było stolika przed kanapą oraz telewizora. - Wszystkie efekty specjalne zostały stworzone za pomocą Photoshopa (śnieg, usuwanie kryształków oraz dymków rozmowy) , Corela 12 (rozmazania oraz efekty świetlne) oraz Picture Publishera (kometa). - Do postaci Tammie przywiązywałem największą uwagę - Większość dodatków ściągnąłem z ModTheSims2. - Jeden odcinek pisałem średnio 1 godzinę. - Zrobienie zdjęć zajmowało mi 30 minut. - Fabuła miała się potoczyć zupełnie inaczej. Np. kometa miała się rozdzielić na cztery wielkie odłamki. - Wbrew plotkom - nie mam Worda ! - Wątek Freacka wymyśliłem około 6 odcinka, na początku miała mordować Nancy. To by było na tyle !!! ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|