![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wiecie, gdy czytam niektóre posty włosy mi stają dęba =
![]() ![]() ![]() Tak mam: Damiana Biedaka i Andżelikę Przyjemniak wysłałam na studia. Oczywiście oboje ukończyli je z wyróżnieniem ![]() ![]() (wiem, że brzydka fryzka i sukienka, ale co mi tam, ślubu nie cofnę ![]() I co opiszę dalej? Po nocy poślubnej mieli wpadę... (jak prawie wszyscy moi simowie ![]() ![]() ![]() ![]() Balbina zaszła czwarty raz w ciążę ze Sławomirem ![]() ![]() ![]() Błażej Biedak oczywiście również skończył studia i dorósł. Potem wziął ślub z podstawioną przeze mnie simką... a tą simką byłam ja w simsach <lol> ![]() ![]() ![]() Nie trza chyba zaznaczać, że po nocce poślubnej znowu była, ekhym, wpada i niestety urodziły się... czworaczki... Ich imiona to: Julia, Andżelika, Beata i Dawid ![]() ![]() No to przejdźmy do Przyjemniaków... Marysia i Daniel wciąż piękni i młodzi (taa, znajomość kodów czasem się przydaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, staruszkowie z rodzinki Próchno też mieli swoje pięć minut. Do kompletu i na osłodę ostatnich dni zaadoptowałam im dzieciaka. Jak na złość jest to chłopak. Rudy, w okularkach i z wielką gębą... cóż, przeżyje się ![]() ![]() Dina już dumnie nosi nazwisko Ćwir. Mortimera i jej bliźniacy(Szymon i Wiktor ![]() ![]() A tak planuję, co by zdziałać: Maćka Biedaka (trzeciego syna Balbiny) zeswatam z Lucyną Hak, pójdą se na studia i inne takie, potem wezmą ślub, życie jak z bajki, bla bla bla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|