|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
12 | 63.16% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 21.05% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 5.26% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.26% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niechcecie komentować to nie
![]() ![]() ![]() ![]() ================================================== ======= "Do dwóch razy sztuka" Odcinek 5 ![]() Żaneta jeszcze spała tymczasem Paweł wstał po cichu i poszedł do domu. ![]() Gdy Żaneta wstała ubrała się i poszła na dół zrobić śniadanie. Dawida przywieźli rodzice Piotrka. -Już jestem mamo! -krzyknął Dawid wchodząc do domu. -Cześć -odpowiedziała zamyślona. -Co słychać, pewno się nudziłaś beze mnie co? -Auu! -wrzasnęła Żaneta, która krojąc pomidory skaleczyła się. -Nic się nie stało? -Nie, zacięłam się -Żaneta sięgnęła do szafki wiszącej na zlewem i wyciągnęła plastry. Po chwili dokończyła śniadanie i usiedli do stołu. ![]() Po południu przyszła Anita. Usiadły w ogrodzie na ławce i rozmawiały. -Był wczoraj u mnie Paweł -powiedziała Żaneta patrząc z przerażeniem na koleżankę. -I co? -Został na noc. -No co ty? Wy... tego? -Tak! -Żaneta spuściła głowę w dół. -Zrobiłaś to na złość dla Norberta? -Nie ja nie chciałam, jakoś tak wyszło. -Jakoś tak wyszło? Samo? -Anita patrzyła na koleżankę z żalem. ![]() -Anita przepraszam wiem, że Paweł Ci się podoba. -Raczej podobał, nie szkodzi zapomnijmy o tym wszystkim. -Bardzo bym chciała, ale jak? Nie potrafię. ![]() Zadzwonił telefon, Żaneta pobiegła odebrać. -Cześć to ja Paweł. -Cześć. -Chciałem Cię przeprosić za wczoraj, nie powinienem. -Daj spokój to nie twoja wina, oboje tego chcieliśmy. Proszę Cię nie dzwoń do mnie, przez kilka dni chcę odpocząć, nabrać sił. -Jak chcesz to cześć. ![]() Żaneta poszła na górę do Dawida. Czuła, że powinna mu powiedzieć, że rozstanie się z jego ojcem. -Dawid, muszę Ci coś powiedzieć. Kiedy tata przyjechał do nas dowiedziałam się czegoś -chłopiec patrzył mamie w oczy, uważnie jej słuchając -tata poznał tam kogoś, jakąś kobietę i rozstajemy się. Dawid nie mógł uwierzyć. -To nie może być prawda! Tata by tego nie zrobił! -Dawid wybiegł z domu. ![]() Żaneta wybiegła za nim. Nie mogła go nigdzie znaleźć, w końcu zastała go przy jeziorze. -Dawid zobaczysz, wszystko się ułoży. -Jak się ułoży?! Przecież rozstajecie się! -Ale zawsze będziemy Cię kochać. Żaneta ukucnęła obok niego i mocno przytuliła. Dawid poczuł ciepło, objął matkę z całej siły i cicho szlochał. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Nauczycielka o dwóch twarzach | Kati_Simka | The Sims Fotostory | 1 | 26.08.2005 11:46 |