![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
<Do pokoju wchodzi maleńka osóbka osłonięta wielkim, ciemnym płaszczem. Nieśmiało rzuca kilka zdjęć na biurko przed surową kobietą i zaczyna mówić>
Witam... Chciałam przedstawić dzisiaj moje "dzieło" ... Jest to domek niewielki, acz ładnie (moim zdaniem) wyposażony. Mieszka w nim młoda, śliczna simka, która poszła na studia, chcąc zdobyć dyplom matematyka. Jednak po pewnym czasie wyrzucili ją ze studiów, a ona, otrzymując niezła sumkę od rodziców - 70 000 simoleonów - wybudoiwała sobie gniazdko... Jako, że była rozrzutną pannicą, palmy zwoziła z Egiptu, a o popiersie swego dziadka - pisarza, musiała dosłownie błagać na kolanach. Ahh! Nie przedstawiłam jej! Oto Elżbieta Dąbek: ![]() A teraz przejdźmy do prezentacji domu: Domek w całej okazałości: ![]() Część salonu: ![]() Popiersie dziadka: ![]() A teraz... Łazienka: ![]() Sypialnia: ![]() Kuchnia, a właściwie kuchnia z aneksem jadalnym: ![]() (przepraszam za to lustro ;p) I rzut: ![]() I moja mała "rzeczka": ![]() To juz wszystko... Mam nadzieję, że będziecie oceniać obiektywnie i rzetelnie, hm? ![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam : no_normal_pastell |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|