![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzieki, ale te samochody co mi
ktoś podał stronke - są naprawdę cool , ale niestety nie są plikiem PACKPAGE tylko RAR czy coś :p A ja niewiem jak to rozpakować... Czy ktoś wie ?? Czy ktoś mi pomoże ??? Będę wdzięczna... Więc przejdźmy dalej, potrzebuję : -PRALKI, -DESKOROLKI, -SAMOCHODÓW NA WYSTAWĘ, -POROZRZUCANE CIUCHY, -LINKI lub TAKIE COŚ NA CZYM SIĘ WIESZA WYPRANE UBRANIA, (puste i z ubraniami) -PUSTEJ MISKI NA WYPRANE CIUCHY, -CHUSTECZKI HIGIENICZNE DLA WYSTAWY, -TERMOMETR, -TAKIE URZĄDZENIE Z KTÓREGO LECI PARA JAK KTOŚ JEST CHORY... jest takie coś ?? -TORNISTER, JAKIEŚ PLECAKI -SEGREGATORY I KSIĄŻKI DLA DZIECI -SZTUCZNA GITARA I MIKROFON, -SZTUCZNA KOMÓRKA NA WYSTAWĘ, -ROLKI NA WYSTAWĘ I HULAJNOGĘ -JAKIEŚ INNE HUŚTAWKI JEŚLI SĄ -CZAJNIK NA WYSTAWĘ -GARNKI, TALERZE, FILIŻANKI DO KUCHNI NA WYSTAWĘ -ZEGARKI NA ŚCIANĘ -GLOBUSY -TABLICA SZKOLNA -JAKIEŚ LALKI NA WYSTAWĘ -KINO (wielki telewizor do Kina w sklepie) -JAKIEŚ OWOCE W MISKACH CZY NA STOJACZKACH -JAKIEŚ CZAPKI (nie na głowę tylko na wystawę) -TOREBKI (też na wystawę) -BUTY m(na wystawę) -JAKIEŚ FAJNE RZECZY DO AQUA PARKU ![]() -KOSMETYKI (męskie i damskie) -MAPĘ WIELKĄ (najlepiej polski) NA STOJAKACH LUB NA ŚCIANĘ -JAKIEŚ PORTFELE I FORTEPIANY -TAKIE SCHODY SPIRALNE (kręcone) *** No i to sysko, mam nadzieję,że ktoś mi pomoże ![]() Ostatnio edytowane przez elizka222 : 13.04.2006 - 15:29 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|