![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka !!
Wiecie, bardzo potrzebuję : * baseniku dla małych dzieci, * chlebowca, * różnych torebek, gazet... akcesoria i dla kobiet i też potrzebuję akcesoriów dla mężczyzn ![]() * pralki * koszu z ubraniami * różnych miseczek np. z kiwi itd. * modnych ubrań * samochodów * ładnych mebli itd. dla maluchów ! * chusteczki dla wystawy * papierosy też dla wystawy, ale jeśli są do palenia to też ![]() * jakieś miśki... * urządzenia do ćwiczeń ( w tym drabinkę, nie musi być koniecznie do urzydku) * Jakieś mazaki, książki, segregatory... * ramki ze zdjęciami (nie na ścianę) * wózka ! (nie koniecznie do urzydku) * jakieś nocniki dla maluchów * jakieś porozrzucane kartki lub porwane zdjęcia takie do ozdoby żeby leżały oczywiście ;] * toaletki !! * samochodziki dla maluchów którymi można jeździć * jakieś ładne obrazy * jakiś ładnych kominków ![]() * miękkie dywany * półki z butami !!! * neseser * porozrzucana forsa * taki makijaż który wygląda jak by simka była pobita * jakieś pudełka , porozwalane ciuchy... * jakiegoś ładnego grilla * akfarium * waga łazienkowa Wiem, wiem że dużo wymagam... ![]() Ale mam nadzieję, że któś mi pomoże, i wiem że napewno bo są tu takie miłe osoby ![]() Jesteście super !....... Z góry dzięki :* Ps. ktoś zna kod na wyłączenie cenzurki ? ;] Ostatnio edytowane przez elizka222 : 20.05.2006 - 10:37 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|