![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Sorki że zakładam nowy temat ale poprostu
nie mogłam napisać w jednym z tamtych tematów moich ZUPEŁNIE INNYCH potrzeb bo... poprostu przyzwyczaiłam się że do czego innego pisze nowy, więc jeśli komuś to przeszkadza to sorki !!!! Więc potrzebuję : *WSZYSTKO co związane z więzieniem i policją : pojazdy itd. oczywiście wymagające TYLKO the sims 2. *Ubranie pokojówki, odkurzacz, żelazko, jakieś miotły, środki czystości itd. wszystko co związane ze sprzątaniem, *Była jakaś taka strona co tam były np. bółki, ryby, skleb z ciuchami itd. takie fajne żeczy to chyba taki jasny brązowy kolor... *MANEKINÓW !!!! *chusteczek, porwanych zdjęć, pobite lustro... pozrywane plakaty... *instrumenty nie muszą być do użytku ale wymagające tylko i wyłącznie the sims 2 tak jak wszystkie dodatki o które prosze ![]() *sysko do ZOO ! *solarium ! *jakieś akcesoria dla nastolatek i dorosłych kobiet : szminki, torebki itd. do "rzeźb" ![]() *takiej szufladki (z niemieckiej strony) łazienkowej z lekami, co na tej stronie były też takie do basenu nadmuchiwane i samochodziki dla maluchów... Taka rażąco różowo-czarno strona ;] *I... to sysko ^_^' Jeszcze raz przepraszam że założyłam nowy temat... Z góry thx za pomoc ! Ostatnio edytowane przez elizka222 : 21.06.2006 - 08:57 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|