![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Powracam do odwiecznego już tematu...
Pojawiający się alert jest już nie tylko w trakcie gry, ale także na samym początku po max. 10 minut grania, po naciśnięciu w opcjach... Czemu tak może być? Mój sprzęt: Procesor: AMD Duron 1.6 Ghz RAM: 256 MB RAM (spełnia wymagania minimalne!!!) Karta graficzna: Nvidia GeForce 4 MX 440 with AGP8X System operacyjny: Windows XP Professional Service Pack 2 (oryginał) 1. Mam oryginalną wersję gry The Sims 2, The Sims 2: Nocne życie i The Sims 2: Rozrywka Rodzinna - Akcesoria. 2. Zawsze przed grą zamykam wszystkie zbędne programy i procesy działające w tle. 3. Reinstalowałem grę i system. 4. System mam czysty. Regularnie jest skanowanie, oczyszczanie i defragmentowanie dysku. Nie mam zbędnych programów, ani wirusów (sprawdzone Avast). 5. Próbowałem też odłączać jakieś niepotrzebne w działaniu sprzęty, czyli odłączenie karty sieciowej (np.). Karty telewizyjnej nie mogę odłączyć, bo Nvidia GeForce 4 to karta, która jest zarazem i graficzną i telewizyjną. 6. Nie mam żadnych dodatków z Internetu. 7. Napisałem do pomocy technicznej EA Polska. Poradzili mi, aby zaaktualizować sterowniki karty graficznej. Bez zmian. Teraz aktualizuję je regularnie. Nic jednak nie pomaga. Mam więc kilka pytań. 1. W instrukcji jest napisane, że wystarczy 256 MB RAM... Czy ktoś miał taki problem z 256, i po zmianie na 512 czy 384 MB RAM ustało? 2. Czy macie jakieś swoje sposoby na takie rzeczy? Dzięki z góry na odpowiedzi. ![]() Pozdrawiam. ![]() Ostatnio edytowane przez .:Patison:. : 31.08.2006 - 16:00 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|