![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
U mnie to jest tak:
- Z kodu na kasę korzystam tylko, kiedy buduję simom dom i jadę po ubrania. - Zawsze pierwszego dnia po wyprowadzce jadę po ubrania i kupuję wszystkie, które sim (mój :smirk: ) by założył. - Zawsze gram z kodem aging off - Układam simom plan dnia. - Pracujący rodzice i przyszłe mamy żyją jak w raju: Wstają i śniadanie jest gotowe; leniuchują cały dzień i.t.p. - Nigdy nie zatrudniam niańki (bo nic nie umie ![]() - Na samym początku podnoszę kodem boolProp kontakty, umiejętności i zainteresowania. - Mam zabawię dając dzieciom dodatkowe zajęcia i ściśle ich przestrzegam, np. w każdą środę i każdy piątek jeden mój dzieciak jeździ na basen... - Urodzinki (jak już jakieś robię) to są zależne od wieku: *Babcia/dziadek- poker, bilard, basen i.t.d. *Samotna kobieta/Samotny facet- wieczór zapoznawczy: kilka kobiet, kilku mężczyzn. *Zamężna kobieta/Żonaty mężczyzna- znajomi i przyjaciele. Rodzinna atmosfera. *Nastolatka/Nastolatek- koledzy i koleżanki ze szkoły (0 rodziców-zamykam ich w pokoju) i ostra balanga. *Dziewczynka/Chłopiec- koleżanki ze szkoły i poznane na podwórku i zabawa zabawkami, tv i inne takie... *Małe dziecko- tylko rodzinka :smirk: . - Przed ślubem (jak planuję na przyszły dzień) to robię wieczory panieńskie i kawalerskie. - Zawsze biorę II albo IV karnację Maxisową. - Nie robię grubych simów. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|