|
|
#4 |
|
Guest
|
Oskikop - świetny pomysł. :fist:
Na Twoich porostu świetnych zdjęciach widać typową nowomodę klozetową. :tu: Nastąpiła pewna manipulacja w temacie. Zaginęły dwa posty. Jeden był autorstwa Freya, drugi RocketQueen. Obie są Kapłankami Klozetu, możliwe więc, że nastąpił pewien zamach i podstępnie obie Kapłanki zostały pozbawione możliwości wypowiedzenia się. A tak prosiłam, aby dawać zdjęcie sedesu przy wypowiadaniu własnego zdania. :con: Dziewczyny mam nadzieję, że jakoś sobie dajecie radę. Zaginął też post z filmikiem reklamowym Juziola vel Dimond. :ohmy: Pytałam się jak on sobie z tym radzi. Wtedy napisał mi tak: „Wiem kto to i sam swoje sprawy załatwiam, p.s daj mi już spokój Słoneczne Dziecko” xP Napisałam PW do Kapłana Klozetu o opinię i ewentualne wstrzymanie się ze swoimi wypowiedziami w tym temacie, ale on milczy. Przeciwnicy Kultu Klozetu są wśród Nas. ;( Ogólnie ten temat to śmierdząca sprawa, a więc błagam Was o ostrożność. Proszę również dawajcie zdjęcia sedesu. Postanowiłam cofnąć Nas w czasie i przypomnieć simowe sedesy z gry sim1. ![]() Drugi sedes, bardzo popularny i podstępnie zabierający simową higienę. ![]() Trzeci. Nie ma nic gorszego od tego prowizorycznego prototypu muszli klozetowej. Owe krzesło klozetowe, to czarna plama w całej historii sedesu. ![]() Czwarty. Bardzo atrakcyjny sedes z drewnianą klapą i wysoko położoną spłuczką. ![]() Piąty. Oto sedes grecko-rzymski. ![]() Szósty. Popularny i bardzo nowoczesny sedes z czujnikami wykrywającymi wszystkie nieczystości. ![]() Siódmy. To prawdziwe dzieło sztuki. <ukłony> ![]() Simy doceniają i chwalą owe urządzenie w domu. Jest ono niezbędnym towarzyszem ich codziennego życia. ![]() Sedes i jego dostępności to podstawa udanego przyjęcia. Zobaczcie jak Janek Nowak walczy z paniami o prywatność. ![]() Tylko Majka Ćwir potrafi z taką gracją czyścić muszle klozetowe. ![]() Wychodki zewnętrzne pojawiły się wraz z dodatkiem Randka. ![]() Wraz z nimi pojawiła się odpowiednia służba porządkowa. ![]() Tutaj mamy modyfikację typowego klozetu na szaletę publiczną. ![]() A w dodatku Abrakadabra wykorzystano nieśmiertelnych do brudnej roboty. ![]() Znów wychodek zewnętrzny. Zobaczcie ile rolek papieru toaletowego. ![]() Efekt zapchania, występuje zazwyczaj po zaparciach lub przy częstym i bezpodstawnym używaniu spłuczki klozetowej. W sim1, zapchany sedes oznaczał brak funkcji „ skorzystaj ” ;( ![]() Na zapchany klozet, metoda od wieków jest jedna. Trzeba pchać tak aby przepchać. Odpływ musi być drożny. ![]() A teraz zdjęcia grupowe. KULT Klozetu. ![]() Wszyscy się angażują i doceniają, to co ważne i pożyteczne. ![]() I ostatnie ujecie. Oklaski, dla klozetu w pierwszym rzędzie. ![]() Wyznawcy Klozetów - łączcie się. Jedyna skuteczna metoda na walkę ze syfem to Klozetowa Gwardia. p.s. Nadal szukam chętnych do zrobienia klozetowych avatów. Nie mogę sama wszystkiego robić, za dużo oczekujecie. ;( Nie wstydźcie się. Klozet to przyjazna rzecz. I jak widać fotogeniczna. AVE KLOZET. Ostatnio edytowane przez Anastazja : 25.11.2007 - 20:06 Powód: literówki |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|