![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dawajcie kolejne odcinki sztyletu i ona,oni i same kłopoty (czy jkos tak)
![]() "zakochana" odc 7 ![]() Czas pojechać do miastai pokazać je Marzenie i jej córce ![]() Marcie spodobały się ciuchy ![]() ![]() I postanowiła coś sobie kupić , wybrała ten strój kompielowy ![]() Skożystałam z okazji i wziełam udział w wystawie ![]() Pikusiowi nie poszło najlepiej i dastał tylko nagredo pocieszenia ![]() Niedaleko znalazłam kawiarnię i postanowiłam tam wstąpić ^_^ ![]() Trzeba by było kupic jakis prezent dla Marty ....... hmmm ... ten musiu chyba może być ? ![]() Ta gra też powinna byc dobra ... ![]() Czas wracac do domu ![]() Po powrocie w skrzynce znalazłam rachynek <_< i jakis list ...... ![]() Był trochę długi .... przeczytałam go , to było zaproszenie na bal tylko dla gwiazd , ale nie mogłam iść bo był on za tydzień a za tydzień są urodziny Kasi ![]() ![]() Ogrodniczka się rozchorowała i oczywiście ja musze podlac kwiatki <_< ![]() Kamerdyner też chory i sama musze zrobić kolację <_< dobrze że sprataczka jeszcze zdrowa ![]() ![]() Nawet nie wiedziałam że umiem tak gotowac ![]() ![]() ![]() hmm ........ od kiedy ja lubie balet ?! ![]() ![]() Niewiem czy kiedyś dokończę swoje dzieło ......... ![]() Chyba poczytam przed spaniem ![]() ![]() Dobranoc ! ![]() PS: Sory że musicie tyle czekoć na kolejne odcinki ale nie mam dużo czasu na ich robienie ponieważ chcę wziąść udział w teście z Angielskiego i musze się uczyć , uczyć i jeszcze raz uczyć ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|