![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi dać najlepiej bezpośredni download, bo nie mam konta na modthesims2 ;p Ale może być i tam
![]() Czy ktoś może mi dać następujące rzeczy? 1. Dodatki z Dragonball (nie wiem czy już o to proszono ;p) -Fryzura son goku -Skin przypominający kaioken ( :laugh: ) -fryzura Goku SSj, Goku SSj2, Goku SSj3 i Goku SSj4 oraz SSj4 gogeta (czyli taki jak SSj 4 Goku tylko czerwony) -Ubranko SSj -Ubranko, które przypomina ciało SSj4 -Powyższe może być jako skin -Spodnie jak SSJ4 Vegeta lub Goku -Makijaż oczu SSj4 -Złoty kolor włosów ewentualnie (jasny, błyszący/świecący/lustrzany blond -Turkusowy kolor oczu jak sie da ;p Jak ktoś się nie zna zagadać do mnie na gg 4440889 albo PM (PW) Oprócz tego wyposażenie do salonu, w stylu modern albo po prostu fajne coś ;p : -Jakieś ładne telewizory, najlepiej coś dużego (85 cali LCD :laugh: ) -Ładną kanapę trzysegmentową -Fotel pasujący do kanapy powyżej -Porządne duże radio -Szpan komputer -Nowy prysznic (no, to już nie salon ;p) Mam nadzieję, że mimo wszystko nie przesadzam ;p Pozdrowienia :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|