|
|
Zobacz wyniki ankiety: Typ Parceli | |||
Publiczna |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 29.23% |
Mieszkalna |
44 | 67.69% |
Nie wiem |
2 | 3.08% |
Głosujących: 65. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ostatnio oglądałem filmiki na youtube jak ludzie budują domki. Zafascynowała mnie jedna bryła i postanowiłem zrobić domek na jego podstawie (filmu). Ogród zrobiłem sam. Teraz mam problem bo nie wiem jak wykończyć wnętrze całego domu i czy zrobić z tego parcelę publiczną czy mieszkalną. Jeżeli ktoś chce mogę wstawić domek do pobrania i możemy zrobić jakiś mały konkursik kto ładniej go wykończy. Jeżeli zgłoszą się chętni to wymyślę jakieś zasady konkursu i mam nadzieję że regulamin forum tego nie zabrania. (jeżeli tak to proszę aby ktoś mnie o tym poinformował). A teraz najważniejsze: Zdjęcia zewnątrz domku z 4 stron:
No to czekam na zgłoszenia i propozycje ;p @Rocket: zły dział przeniosłam ;p @Matrax (nie wiem po co xD) @Rocket: cicho XD. juz przeniosłam z powrotem @Matrax Dzięki ;p (mały czacik się zrobił ;p) Edit: Jeżeli go umeblujecie dawajcie zdjęcia w tym temacie i proszę o nie zmienianie nic zewnątrz. Zawody czas zacząć;p Brać się za młotki i śrubokręty ;p Powodzenia!! Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:34 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|