![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hejka. Chciałam Wam przedstawić mój piąty (prawdopodobnie) dom na forum.
Znajduje się on w stworzonym przeze mnie otoczeniu, któremu nadałam oryginalną, własnoręcznie wymyśloną, egzotyczną i ciekawą nazwę: WARSZAWA ![]() Dom, a właściwie klocek z kolorowym dachem i wystającym kominem zamieszkuje Rafał Topaz - nastolatek. Dom właściwie wybudowałam, bo chciałam wykorzystać akcesoria "Kuchnia i Łazienka", które mi osobiście nie przypadły do gustu, ale skoro je już mam to głupio z nich nie korzystać. Dom jest kontrastowy: na zewnątrz i sypialnia są utrzymane w ciepłych barwach, natomiast cała reszta utrzymana jest w zimnej, czarno - biało, szklanej kolorystyce. No dobra koniec tego pisania, zabieram się do pokazywania zdjęć. Tak dom prezentuje się w całości: ![]() Podjazd i zaparkowany, własnoręcznie wyremontowany przez Rafa samochód: ![]() A oto i sam Rafał zapraszający do wejścia do środka: ![]() Teraz zobaczymy hol, kuchnię i salon - wszystko w jednym ![]() ![]() Aneks kuchenno - jadalniany: ![]() ![]() Przechodzimy do wydzielonego salonu: ![]() ![]() ![]() Malutki hol na górze i drzwi prowadzące do łazienki oraz sypialni: ![]() Najpierw zwiedzimy łazienkę: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przechodzimy do sypialni (jedynego "ciepłego" pomieszczenia, ale sypialnia musi wg mnie być przytulna): ![]() ![]() ![]() ![]() No i kuniec ![]() Mnie samej ten dom się nie podoba, ale koniecznie chciałam wykorzystać meble z K&Ł... Schody, mod otwierający okna pochodzą z mod the sims 2, a zasłaniane zasłony od miki2207 ![]() ![]() I zapraszam do oceniania... |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|