Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.08.2008, 15:58   #11
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: Powrót do przeszłości

To pierwsza historia jaką przeczytałam na tym forum i pierwszy komentarz jaki dodaję muszę powiedzieć że na początku nie zapowiadało się że tak fajnie się to rozwinie, ale historia, pomysł i styl są świetne. bardzo mi się podobało choć do poprzednich odcinków miałam kilka zastrzeżeń. a co do samej historii ten Alan wydaje mi się zbyt idealny, fajnie by było jakby pokazał różki natomiast postać Dustina jest super pomyślana, wiernie oddałaś zachowanie osoby która została kiedys skrzywdzona i teraz nie chce nikogo do siebie bliżej dopuścić. czy o to chodziło? bo ja to tak odbieram a ta scena w domu Dustina jak stoi przy oknie i płacze - no aż się wzruszyłam co do samego odcinka hmmm tak trochę sielankowo się to potoczyło, tak jak mówiłam czekam aż Alan pokaże różki oceny nie daję bo nie czuję się odpowiednio kompetentną osobą - sama jeszcze nic tu nie wstawiłam, ale mogę powiedzieć że bardzo mi się podobało i czekam na ciąg dalszy pozdrawiam

Ps. no i ten sen, bardzo ciekawy wątek

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 26.08.2008 - 16:01
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania