![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
HAHA! Mam prąd!
![]() W następnym odcinku jej programu kulinarnego "Nina Kaliente gotuje" Nina postanowiła zająć się tortem czekoladowym. "... Rozkręćcie tak przygotowaną masę i przełóżcie ją do blachy, a następnie blachę włóżcie do piekarnika na dokładnie 4 simowe minuty" ![]() ![]() ![]() "Po tym czasie wyjmijcie gotowe już ciasto." ![]() Możecie je bardzo efektownie podać - wrzucić do jego środka mały płomyczek" ( W tym momencie bałam się o Ninę, bo w innej rodzinie opiekunka do dzieci się zapaliła i musiałam wzywać straż pożarną ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy Don pracował, a Nina kręciła swój program, Frania miała coraz lepsze oceny. ![]() Jej rodzice, chociaż zapracowani, nie szczędzili sobie czułości. Nie znali raczej pojęcia "kryzys małżeński" ![]() Pamiętacie, jak Frania podpatrywała, co robią rodzice, kiedy każą jej wyjść z pokoju? Miałam wtedy tempo "dwójkę". Omsknęła mi się ręka, no i masz Nino placek. Jej brzuch robił się coraz większy. ![]() ![]() A tymczasem mała Frania stała się już nastolatką. ![]() ![]() Nie marnowała czasu i zadzwoniła po stypendium. Dostała aż dwa! ![]() Poszła na studia, ale nie do akademika, tylko do wynajętego domku. ![]() Jednak nie miałaby tyle pieniędzy żeby płacić czynsz, więc razem z nią wprowadził się nie kto inny, tylko... Szczepan Marzyciel! ![]() Oboje zmienili sobie "co kręci, a co odrzuca", aby było mi łatwiej ich w sobie rozkochać. ![]() ![]() Bo przecież, zobaczcie, czyż oni nie są parą idealną? ![]() ![]() CDN... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|