![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie. Zapraszam was do obejrzenia ostatniego w tym roku projektu mojego autorstwa. W imprezowym i radosnym nastroju, przepełniona nadziejami na rok 2009, dedykuję tę pracę osobom szczególnie mi bliskim. haughtonowi Za mentalne i duchowe wsparcie profesjonalisty, tak potrzebne w chwilach wątpliwości i załamań oraz za umiejętność nakierowania moich myśli na właściwe tory. Ten projekt to częściowo Twoja wina. aniołkowi Za podsuwanie mi niezliczonej ilości pomysłów i wspólne chwile, kiedy przy świetnej zabawie spacerowałyśmy po krainie fantazji. Ten projekt to również Twoja wina. Wolcikowi Za czas kiedy mogłam kierować w Twoją stronę agresję i przekleństwa, a Ty się nie obrażałeś, tylko częstowałeś winem. Ten projekt to i Twoja wina. I wszystkim pozostałym: Callineczce, cyckowi_cyanus, Marianowi i Kowalskiemu, oraz każdemu z Was nie wymienionych imiennie. Życzę Wam, aby kolejny rok upłynął w radości połączonej z pasją tworzenia, obecną we wszystkim co będziecie robić. Regenbogen Oto Derek I autko Lindy, jego małżonki. Fronton Salon Kuchnia Alice przyszykowała galaretkę malinową. Jadalnia Gabinet Łazienka Sypialnia – oczywiście Linda wyleguje się na sofie. Kącik wypoczynkowy na tyłach domu. Bryła i rzut Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam - vibratoria Ostatnio edytowane przez vibratoria : 28.12.2008 - 20:37 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|