![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
Od razu mówię że dopiero teraz zauważyłam, że jest taka opcja - wyrzuciłam inteeminatora i insiminatora (czy jakże się to pisze) by sprawdzić, czy to nie aby ich wina. Otóż w szafie "wbudowanej" w ścianę jest opcja "obściskuj się z..." i "bara-bara z..." . Być może źle postawiłam szafę, czy cuś (szafa postawiona jak klasyczna, tylko z boku jeden pasek ściany, ale moim simom od razu znika z paska akcji ta czynność. Zamknęłam ich w pokoju, coby się czym innym nie zajmowały - tak samo, dochodziły do szafy i koniec. + Simy mają maksymalny pasek relacji, małżeństwo, więc to nie to. + Nic nie blokuje szafy (albo nie widzę, by blokowało - nie ma jednak chmurki informującej, że sim nie ma jak dojsć, więc to raczej nie to) + Mam zainstalowane patche do Osiedlowego Życia Dziękuję za pomoc, intryguje mnie jak to będzie wyglądać - a nuż WRESZCIE jakiś nowy filmik? :] edit: na niektórych łóżkach ściąganych też nie ma opcji "postaraj się o dzieko" - nie, simka nie była wtedy w ciąży :]
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|