![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
vibratoria - można, tak jak pisałem wcześniej. Po prostu źle zrozumiałas posta, który cytujesz. Chodzi o to, że okno/okna które wstawisz musi/muszą mieć tyle samo "kratek", co oryginalne okno. Jeśli więc pierwotnie okno było na dwie "kratki" możesz wstawić dwa "jednokratkowe" obok siebie, możesz nawet wstawić 8 "ćwierćkratkowych" okien - byle razem tworzyły otwór okienny o takiej ilości kratek jak okno, które zamieniasz.
kubuss, nie wiem zupełnie o jakie schody Ci chodzi. Przejrzałem tryb budowania i żadnych okragłych nie znalazłem. Może chodzi Ci o schody "kręcone", które zajmują bodajże 4 "kratki"? Jeśli tak, to nie można ich stosować, bo zmieniają zupełnie kształt pomieszczenia i inaczej są umiejscowione niż standardowe schody. EDIT: Kowalino - nie można tak kombinować z drzwiami. Założeniem jest, że wszystkie projekty mają być tak samo funkcjonalne (stąd m.in. zakaz zmieniania umiejscowienia drzwi i okien), a to co opisujesz całkowicie zmieniłoby łazienkę i kuchnię. Drzwi muszą zostać. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 29.01.2009 - 17:37 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|