| 
 |  | |||||||
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  02.02.2009, 11:59 | #11 | 
| Zarejestrowany: 20.10.2007 Skąd: Lublin Płeć: KobietaPostów: 2,069 Reputacja: 10 |  Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - prezentacja prac konkursowych 

Walentynki, to jak każdy wie, święto zakochanych par. Dlatego w tym domu kierował mną motyw miejsca, gdzie Romeo i Julia, przyszli właściciele domu, będą mogli robić wszystko razem: czytać razem poezję naprzeciwko kominka, spożywać romantyczne kolacje przy świecach... Zapraszam teraz do obejrzenia domu, mam nadzieję, że wam się spodoba. Bryła, niewiele w niej zmieniłam oraz ogród z altanką i wysepką w kształcie serca:    Teraz zapraszam do środka, na początku wejdziemy do kuchni, ponieważ jak to mówią, "Przez żołądek do serca", tutaj właściciele razem przyrządzają posiłki:    Następnie przechodzimy do jadalni:   Teraz zapraszam do salonu:    ...a później do łazienki:   Dobrze, przejdźmy na piętro:  A teraz wejdźmy do gabinetu, od razu mówię, że te szybki są jako rzeźby:    Zapraszam do łazienki gospodarzy:  I na koniec najbardziej romantyczne miejsce w domu, sypialnia. Głównie oświetlana mnóstwem czerwonych świec:   I ostatnie są rzuty: Parter  Piętro  Mam nadzieję, że ktoś na mnie zagłosuje. Dziękuje za poświęcenie mi tych kilku minut. zelkam | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |