![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Narobiłam sobie trochę zaległości w tym temacie, ale dzisiaj dostałam takiej weny na komentarze, że jak najszybciej zabieram się do dzieła
![]() Rodzeństwo Goth Versacce - jest bardzo piękną kobietą. Śliczne oczy i brwi oraz usta (i kształt i błyszczyk). Tylko mam mieszane uczucia co do ogólnego wyglądu - albo fryzura jest zbyt ekstrawagancka albo ciuszki zbyt spokojne ![]() Victor - podoba mi się to jego stalowe spojrzenie spod kurtyny czarnych włosów. Ładną ma też bródkę i usta. Wydaje się, jakby był mlodszy od siostry. Destiny - zbyt ciemny puder, za bardzo masywna szczęka i zbyt gruba górna warga. Świetnie natomiast dobrałaś oczy, włosy, piegi (moja słabość) i szminkę. Eternity - łzawy makijaż nieco utrudnia ocenę oczu, czarna opaska wręcz ją uniemożliwia ![]() Nie bardzo podoba mi się fryzura - jak dla tej simki trochę za dziecinna. Jednak simka bardzo pasuje do prezentacji, a już jej historia jest bardzo dobrze wkomponowana. W ogóle lubię simów z własną historią - zyskują wtedy osobowość. Avenesse - simka i prezentacja rodem z najgorszych koszmarów, aż mam ciarki na plecach ![]() ![]() Cudowne, hipnotyzujące oczy, piękne sińce, świetna szminka i brwi. Marcus - słodki i uroczy rudzielec. Piegi i rozczochrana fryzura dodają mu chłopięcego uroku. Z daleka nos nie rzuca się tak bardzo w oczy, mi natomiast nieszczególnie podobają się jego szerokie usta. Nadine - fryzura i oczy pięknie się komponują. Delikatny makijaż sprawia, że simka jest subtelna. Ciuszki też jej bardzo pasują. Czekam na związaną z nią historię ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 23.03.2009 - 01:42 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|