![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"Takie jest życie" odcinek 7
Nastepnego dnia wszyscy wrócili do domu.Rodzice poszli do salonu a Sara do gościnnego pokoju gdzie był telefon. "Muszę zadzwonić do kasi" pomyślała.Podniosła słuchawkę i wykręciła nr. -Halo, Słucham? -Dziendobry tu mówi Sara, czy zastałam Kasię? -O dzieńdobry.Tak Już ją wołam.Chwileczkę.............Kaaaaaaaaasia!Saaara dzwoni! -Tak? -Cześć Kasia -Serwus Sara, i co wróciliście ze szpitala tak?Co z twoim tatą? -Tata czuję sie lepiej, wróciliśmy przed chwilką i odrazu zadzwoniłam do ciebie. -Aha.Wiesz mam super nowine. -Jaką?Kaśka mów! -Znasz tego Kamila Fioneskiego? -Znam.Do czego zmierzasz? -Słuchaj.Otóż on wczoraj wieczorem do mnie zadzwonił i powiedział że jesteśmy zaproszone na jego imprezke!Super co nie! -Jasne ze super! Obie dziewczyny zaczeły piszczeć do słuchawek ze szczęścia. -A Kasia, kiedy on to urządza? -Powiedział że w piątek. -Co?W piatek?O nie przecież dzisiaj środa!Nie mam żadnego szałowego stroju.Musimy pojechać do sklepu.Za 15 min będe po ciebie.Weź troche kasy.Pa -Czekam.Pa Sara szybko się umalowała, uczesała i poszła do salonu. -O, widzę że juz przestałaś rozmawiać przez telefon?Te twoje piski było tu słychać haha-zażartowała mama -Tak, mamo.Widzisz.......ja.....eh...potrzebuję kasę. -Ale Saro przecież dopiero co dałam ci 100 simoleonów na początku tygodnia!A z resztą chcesz mieszkać sama a od rodziców chcesz pieniądze? -No proszę.........Tak ładnie!Pozmywam następnym razem!No błagam mamo. -No dobrze masz 150 simoleonów i zmykaj -Aha i jeszcze klucze do nowego miszkanka, jeszcze go nie widziałam he -Proszę są na biurku. -Dzięki, idę papa Sara wzieła klucze i wyszła.Rodzice zostali w domu -No prosze jak ta córka nam szybko dorasta- powiedział z uśmiechem na twarzy Mirek. CDN Podoba wam się moja nowelka?Bo niewiem czy ją kontynuować ![]() I Like ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|