![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wreszcie zabrałam się za dodawanie zdjęć.
Oto moja rodzinka, którą gram już trochę. Stworzyłam parę Morgan i Dave. Byli młodymi dorosłymi. ![]() ![]() Ona trzeźwo patrząca na świat pisarka. On wieczny dzieciak. Różnili się jak ogień i woda, ale jednak przeciwieństwa się przyciągają. ![]() ![]() Dave znalazł pracę jako sportowiec. Całymi dniami ćwiczył. A Morgan pisała romansidła. Oboje marzyli o dużej rodzinie, więc szybko narodził się Tom. ![]() ![]() Był oczkiem w głowie rodziców. ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj już trochę podrósł. ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy grałam inną rodzinką Morgan zaszła ponownie w ciążę. Oboje mażyli o córce, ale byli biedni i martwili się czy starczy im pieniędzy na drugie dziecko. Narodziła się dziewczynka o imieniu Felicja, ale zaraz potem urodziła się druga córka Dagmara, a potem trzecia Monika, Urodziły się trojaczki! ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice byli zszokowani. Z jednej strony cieszyli się, bo zawsze chcieli mieć dużą rodzinę, a z drugiej martwili, ponieważ mieszkają w dwupokojowym domku i ledwo im starcza na jedzenie. Ale potem wszystko jakoś dobrze się potoczyło, Dave dostał awans i powiększyli pokój dzieci. Morgan pisała książki i pracowała w warzywniaku. A Tom szybko podrósł i już jest nastolatkiem i opiekuje się siostrami, które już są dziećmi w wieku szkolnym. Ledwo wiążą koniec z końcem, ale są szczęśliwi i w trudnych chwilach mają oparcie w rodzinie. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|