![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odcinek 11.
... a tam Tomek nawalony jak autobus. Majaczył coś. - Eee... Jola? A ty tu czego? Przecierz wyszłaś z Paulcią... A gdzie jest ona? Coś ci leci z nagi..... - Utrząśnij sie Tomek!!! Musimy uratować Paule!!! Słyszysz MUSIMY!!! - i poklepała Tomka po policzku. Po jakiejś chwili Tomek troszke wrócił do normalnego stanu. - Ale co z Pauliną? Czymu musimy ją ratować? - Bo ktoś ją może zabić!!! Wytłumacze ci to podrodze! Jedziemy!!! Po drodze Jola opowiedziała Tomkowi wszystko co się wydarzyło. Tomek nie mógł w to uwierzyć. Po jakiejś chwili dojechali do parku. Było ciemno (ok.1 w nocy). Znaleźli Pawła i Pauline. Tomek krzyknął: - Uciekaj Paula!!! On chce cie zabić!!! - O nie! To ten wstrętny glina!!! Paweł złapał mocno Pauline, aby mu sie nie wyrwała i wycelował prosto w Tomka. Wystrzelił... Jola rzuciła się by uratować Tomka, ale było już za puźno. Tomek leżał na alejce... Krew ciekła mu z ust i miał dziure w sercu... Wtedy Tomek powiedział: - Kocham cie Jolka..... ale musiałem zaręczyć sie z Paulą... ona jest w ciąąąąąą..... I umarł. Jolka krzyknęła w niebogłosy. Rzuciła się na Pawła. Paulina zdążyła sie wyrwać i krzyczała. Paweł odepchnął Jole i wystrzelił w Pauline. Przosto w kark... Akurat przyjechała policja, brygada antyterorystyczna, wojsko i karetka. Nad ich głowami latały helikoptery. - Jesteś otoczony wyjdź z rękoma w górze!!! - Mylicie sie! Mam zakładniczkeJeśli puścicie mnie wolno to może daruje jej życie! Wtedy od tyłu zaszedł Pawła Bartek. Mimo że z ręki, twarzy, nogi i wszystkiego co możliwe ciekła mu krew, zawinął szybko ręce Pawła do tyłu i wyrwał pistolet. Podbiegło wojsko i brygada antyterorystyczna. Zaaresztowali Pawła. Wtedy on wyciągnął nóż i dźgnął jednego z policjantów ten wystrzelił i postrzelił prosto w serce Pawła. Umarł na miejscu. Karetka zabrała Jole i Bartka do szpitala. I jak się dobrze domyślacie po paru latach zaręczyli się, wzieli ślub i mieli gromadke dzieci! KONIEC! (powinnam zakończyć i żyli długo i szczęśliwie) ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|