![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Sluchajcie mam pewien problem: jestem wlascicielem pewnego sklepu, chce isc na inna parcele, wiec klikam na auto i "jedz na inna parcele", on tam wygania wszystkich klientow i pracownikow poniewaz nie moze byc nikt na parceli bo inaczej nie moge jej opuscic.
I tu pojawia sie problem: jeden z moich pracownikow utknął w windzie, jak sie potem okazalo zepsutej. moj sim nie moze jej naprawic bo ciagle gwizdze i wygania ludzi (mimo ze zostal juz tylko ten jeden pracownik w windzie) a proba wykreslenia (czyt. usuniecia) zadania "jedz na parcele" nie dziala. To znaczy ze gwizdze i łazi po sklepie i tak, a nic nie potrafie zrobic, moj sim nie potrafi naprawic windy, pracownik nie potrafi z niej wyjsc, a nawet go nie moge zobaczyc i uzyc jakiegos kodu booltrop ....(czy jakos tak) na nim bo go nie widze. Pytanie moje jest takie: Jak mam wyjsc z tej parceli? nie ptorafie wyjsc z poziomu parceli, z poziomu otoczenia tez nie moge wyjsc gdyz eksmisja, usuwanie budynku itp dzialaja tylko wtedy gdy rodzina (gram jednym simem) jest w swoim domu. prosze pomozcie: postawilem w simsach na biznes. mam 17 sklepow, hurtowni, zakladow fryzjerskich, klubow, parkow wodnych na terenie lazurowej promenady warte w sumie moze z 20 mln - bez ani jednego kodu na kase (niektore ogromne wiezowce budowane nawet na 20 pieter). Gram juz tym simem od 3 lat i wiem ze nie uda mi sie juz odbudowac tego calego kapitalistycznego imperium. ani tych pieniedzy nie uzbieram w ciagu kilku dni, a sama robocizna kazdego z wiezowcow to rząd 7-10 godzin! jak sie uda zachowac to pokaze fotki tych gmachow ![]() takze prosze pomozcie! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|