Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 11.07.2009, 11:45   #1
Mermaid_
Guest

Question Problem: Nachalni profesorzy!

A więc mój Sim pojechał ze swoją siostrą na studia. Po pierwszym dniu każdy z nich poznał swoich profesorów - każdy jedną kobietę i jednego faceta. Mieli z nimi kontakty w tym dniu, co ich poznali, chyba 20, ale potemnie utrzymywali kontaktów i mieli 0. Nigdy nie był mój Sim z profesorami przyjaciółmi, czy coś więcej. Dobrze się uczył (dzięki wkuwaniu ), studia skończył on i jego siostra z wyróżnieniem. I przyszedł czas, kiedy on wyprawił przyjęcie podyplomowe i zaprosił jednego prosfesora (faceta). Na przyjęciu zatańczył ze swoją dziewczyną wolniakam a profesor, jak to zobaczył miał przekreślone zauroczenie! Myślałam, że to jego dziewczyna go zdradzała z tym profesorem, czy coś, ale jak się okazało profesor zauczorczył się w moim SIMIE, chociaż nigdy mój go nie lubił, nie rozmawiał, nie zapraszał, czy coś w tym stylu. Teraz ma swpomnienie: "Marceli przyłapał mnie na zdradzie"!, a jak potem wzięłam, żeby zaatakował tego profesorka i z nim walczył, to profesor miał skreślony znak (ten z kółeczkiem) "najlepsi przyjaciele". Tylko, że mój się nigdy z nim nie przyjaźnił. Tak samo, jak teraz (u tego samego Sima), przyszła mi wiadomość, że ta profesor, co poznał kiedyś na studiach, nie jest już przyjacielem rodziny! Ale niegdy nie była! Sądzę, że ona też jest w nim zauroczona... Co zrobić, aby tak nie było?

No trochę długo mi wyszło, ale chciałam wszystko wyjśnić.
Czy ktoś z Was też tak miał, że profesorowie sami się zauroczali i byli "najlepszymi przyjaciółmi" Waszych Simów bez Waszej roboty i chociaż Wasz Sim lubił ich na 0? To denerwujące... Czy może mi ktoś pomóc? Pozdrawiam .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania