![]() |
#31 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Część druga
Życie panny Kerner toczyło się dalej. Pilnie się uczyła, żeby potem w szkole osiągnąć jak najlepsze wyniki ![]() ![]() Przyniosło to korzysci w przyszłości, ale o tym za chwilę. Nie da się ukryć, że szybko zleciały Simowe dni, w ciągu których grałam tą rodzinką. Braciszek Uli szybko zaklimatyzował. ![]() Gdy rodzeństwo zmieniło grupy wiekowe zaowocowało to polepszeniem wzajemnych relacji ![]() ![]() Jednak pomimo obecności małego Damianka Ula ciągle była ukochaną córeczką swoich rodziców- po prostu, rodzina idealna ![]() ![]() ![]() Przybywało jej także punktów kreatywności a co za tym idzie, rozwijał się jej talent ![]() Ale w pewnym momencie do sąsiedztwa wprowadziła się rodzina Michalaków: Mareczek, wraz z mamą, Marysią, oraz kuzynką, Violettą Wrońską. Mareczek okazał się bardzo zdolnym dzieckiem- na studia poszedł z nieprzeciętnie zapełnionymi paskami umiejętności (co naprawdę się u mnie rzadko zdarza) Michalakowie nie byli zbyt bogatą rodziną- do wszystkiego musieli dochodzić ciężką pracą. Szczęśliwie wiązali koniec z końcem, co dawało mi powody do radości ![]() Dzieciaki od razu się polubiły ![]() ![]() ![]() (ha- Ula zabiła Marka i teraz jest duchem ![]() ![]() Podrośli, ale ich przyjaźń stanęła na tym etapie. ![]() Przynajmniej dla Uli. Marek zaczął dostrzegać w niej nie tylko przyjaciółkę. Postanowił jednak, że poczeka na odpowiedni moment- może Ula kiedyś odwzajemni jego uczucie... Oboje poszli na studia, uzbrojeni w stypendia ![]() ![]() I na tym stanęła moja gra. Jeszcze wrzucę tu zdjęcia dwóch nastolatków Ula: ![]() I Damian, któremu udało się dogonić siostrę ![]() ![]() Simy na zdjęciach wyglądają inaczej ponieważ wymieniałam skiny i oczy ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|