Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 30.07.2009, 12:05   #15
Upadła Dusza
Guest

Domyślnie Odp: ***Skalny domek***

Bryła mi sie nie podoba, za wysoki dach. Ogród przyjemny dla oka jednak jak dla mnie troche za dużo drzew.

Nie podoba mi sie to, że w przedpokoju meble mają jakiś tam kolor a niedaleko stoi to samo w kolorze niebieskim, rozumiem że tam zaczyna się kuchnia (gdzie meble są tego koloru), ale troche dziwnie to wygląda.

Kuchnia - bardzo nie podoba mi się kominek, na co on w kuchni? nie wystarczy że jest już jeden w salonie? Ściany też nie bardzo mi się podobają, to co jest nad kominkiem, półka z książkami? żeby mieć czym rozpalić w kominku tak? obok kominka też widze książki... wybacze ci to jeśli są to książki kucharskie Ogólnie to cała kuchnia mi się nie podoba.

Salon - nie podoba mi się dywan, to że sofa i fotele mają inny materiał, no i ściana (kamienie).

Łazienka jest brzydka, te ściany, panele podłogowe, okno i te roślinki, nie podoba mi się.

Sypialnia jest nawet fajna. Ale znowu te ściany z kamienia, za dużo ich w całym domu. Kolejny kominek (całe szczęście że chociaż w łazience go nie ma).

Ogólnie: dom nie przypadł mi do gustu.

Cytat:
Napisał Polamananoga Zobacz post
Upadła duszo- za dużo drzew? Przecież to las
Drzewa są tylko między tymi górami, a dalej widać pustke (widoczne na pierwszym zdjęciu), dla mnie "kilka" drzew wokół domu to nie las

edit.
Cytat:
Napisał Polamananoga Zobacz post
A jak miałam dodać drzewa na terenie, który się nie da modyfikować? Las jest zarówno wokół domku jak i na terenie parku przy wodospadzie obok.
Nie musisz sie tłumaczyć
ja tylko wyraziłam swoją opinie i jej nie zmienie

Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 30.07.2009 - 13:54

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania