Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 21.10.2009, 15:14   #11
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Niepokorne

Cytat:
Napisał niet Zobacz post
ah nareszcie
hm. troche brutalna ta metoda brandy z zamknieciem hanki w piwnicy ;p troche zbyt brutanlna, no ale spoko. ciekawi mnie co takiego znalazla brandy...
no i ten pomysl z szukaniem odwykow w gazwtach tez mi troche zgrzyta... ale to tylko takie szczegoliki, bo ogolnie mi sie podoba.

jeszcze jedno. czy mi sie zdaje, czy na 2gim zdjeciu zoska nie ma brzucha?
Dziękuję za komentarz

Dobrze Ci się zdaje Zosia podczas zdjęć urodziła chłopca Później wkleję zdjęcie (jest to oczywiście mieszanka Roberta i Zofii- sam jestem ciekaw jego wyglądu ) W FS jednak urodzą sie bliźniacy

No i z tymi odwykami w gazecie... wiem no ale nie mogłem wymyślić nic innego. Bo gdzie niby indziej można by ich szukać?

A zamykanie Hani w piwnicy- wiadomo- Brandy nie będzie się z nią niańczyła, bo to by było do niej niepodobne.

Edit:
Dobra, muszę się Was o coś zapytać. Właśnie skończyłem pisac ostatni odcinek i jestem po prostu złamany na pół. Wiem, że bez pisania nie wytrzymam długo, jednak co mam pisać. Długo zastanawiałem sie już nad kontynuację niepokornych- mam już nawet konkretnie to obmyślone. Ale druga połówka podopowiada mi, żeby zacząć coś innego. Proszę, podpowiedźcie mi
I jeszcze uwzględnijcie to, że to następne FS będzie już moim ostatnim, dlatego będzie długie.

Ps. Właśnie w tej chwili sumienie podpowiada mi, żeby zakończyć niepokorne i zająć się czymś innym Ale pewnie za chwilę jak dostanę jakiegoś komenta to mi sie odwróci...

Ostatnio edytowane przez Gio : 21.10.2009 - 15:19
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania