Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 13.11.2009, 17:57   #28
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Niepokorne

Dziękuję za komentarze

Cytat:
Napisał niet
tak btw. to czy mi sie zdaje, czy zosia miala urodzic blizniaki?
Dobrze Ci się wydaje, aczkolwiek nie chciałem już zmieniać po tym, jak Zosia naprawdę urodziła Dziękuję za komentarz.

Cytat:
Napisał Narcyz
Co?!
Że niby ja zwątpiłam? Tamten komentarz szczerze mówiąc miał w sobie ktytykę, ale nigdy bym w nie nie zwątpiła.
No może nie do końca dobrze się wyraziłem Po prostu odniosłem takie wrażenie, że coraz mniej interesują Cię losy Niepokornych.

Cytat:
Rozumiem, że Judyta popełniła samobójstwo, Hania wchodząc z Brandy do piwnicy ją znalazły, a Zosia urodziła dziecko któremu dała na imię Judyta, co? Dobrze to zrozumiałam?
Wszystko zrozumiałaś tak jak trzeba

Cytat:
Napisał Narcyz
Aha i dlaczego Robert dwa razy przeżywał taki szok przed i po urodzeniu dziecka Zofii?
Pierwszy szok był z zaskoczenia a drugi z rozsądku

Cytat:
Napisał Narcyz
A co do Twojego komentarza to znaczy, że jakby była kolejna częśc Niepokornych to Brandy ożeniłaby się z Robertem?
Tak jak powiedziała Cailleach- potencjalną żoną miała być Hania. Teraz nawet nie wiem, jak ja mogłbym zrobić to Zofii

Cytat:
Napisał Hnat
"Koło się zamknęło", jak to powiedział Vader do Obi-Wana. "Niepokorne" zaczęły się od pogrzebu i pogrzebem się skończyły.
W ogóle ta ostatnia część to taka zdumiewająco poważna w porównaniu do poprzednich; kto wie, czy nawet nie trochę patetyczna. I na niewiele tu się zdały pewne weselsze akcenty.
Tak- liczyłem że ktoś to zauważy
A co do poważności- starałem się, żeby było trochę poważniej- w końcu nie za każdym razem da opowiadać się śmiesznie o poważnych sprawach- jak miało to miejsce do tej pory. To FS pisane innym słowem mogło by być jakimś romantycznym dramatem

Cytat:
Napisał Hnat
Rodzina Hani wydaje się być naznaczona przez (przeklęta?) los.
Może to tak powiedzieć, aczkolwiek ja bym to raczej nazwał "nierozważna i pechowa".

Cytat:
Napisał Hnat
Taki splot zdarzeń jest dobrym argumentem na poparcie tezy, iż to był ktoś z jej szajki. Ale jeżeli nawet, to zawsze pozostawała jeszcze ucieczka - na nią nie było jeszcze za późno.
A może zdarzył się swego rodzaju cud i Judyta, widząc, co narkotyki zrobiły z jej siostrą
Ja to sobie tłumaczę, że po prostu Judyta bardzo zmieniła się od początku historii. Świadczy też o tym początek ostatniego odcinka:

Widzę wszystkie błędy, które popełniłam, a teraz chciałabym to wszystko naprawić.

Cytat:
Napisał Hnat
Tylko dlaczego mała ma na imię Judyta?
Mimo, że może teraz Wam imię Judyta kojarzy się głównie z czarnym charakterem siostry Hani, chciałem je zachować w serialu- po prostu imię to jakoś do mnie przemawia (nie umiem tego inaczej wytłumaczyć )

Cytat:
Napisał Hnat
No, ale może to śmierć Judyty sprawiła, że to nie tak chwalone przez zmarłą intrygi, lecz zgoda stała się fundamentem sąsiedzkiego pożycia.
Brandy zaczęła się już zmieniać w kilka odcinków w stecz. Dumnie z siebie, że osiągnęła to co chciała (a chyba punktem kulminacyjnym było kupno 'lśniącej rezydencji') pomogła z litości Hani i przez to właśnie zobaczyła, co jest tak naprawdę ważne i co powinno się liczyć. W końcu zdelikatniała na nieszczęście innych, przejrzała, że świat nie kończy się na małomiasteczkowych skandalach jakie wyczyniała.

Cytat:
Napisał Hnat
I nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że spod tego wszystkiego przebija pewna ironia, a sąsiedzka zgoda nie będzie trwała.
Dobrze myślisz Coraz bardziej zastanawiam się nad kontynuacją, a co by było ciekawego w idealnej zgodzie?
Jednak jeżeli w ogóle, to najpierw napiszę kilka odcinków z przeszłości naszych bohaterów- takie jakby uzupełnie do całości.
Dziękuję za komentarz.

Cytat:
Napisał blakitsoni
gratuluje ze dobrnales do konca,serio.
Sam się sobie dziwię i thx za komentarz.

Cytat:
Napisał aniołek
Każdy odcinek zawierał jakiś element zaskoczenia, dzięki czemu fabuła nigdy nie była nudna.
Bardzo się starałem, żeby FS nie było czymś w rodzaju "dam ci komentarz po znajomości"

Cytat:
Napisał aniołek
Życzę Ci kolejnych pomysłów !
Ich jest nawet zbyt dużo Po prostu nie wiem od czego zaczynać
Dzięki za komentarz.

Tak jak napisałem już Hnatowi w odpowiedzi:
Pewne jest, że napiszę jeszcze dwa-trzy odcinki o przeszłości naszych bohaterów i krótko opiszę sielankowe życie zaraz po zakończeniu się akcji FS.
I nie wykluczam też kontynuacji, aczkolwiek nic nie obiecam.

Ostatnio edytowane przez Gio : 13.11.2009 - 18:13
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania