![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]()
@Starly, teraz jak jest dodatek WP to można zmieniać rodzinki bez obawy straty zawartości plecaka
![]() Ja bym dodała koniecznie: -wspomnienia, bo brakuje mi tej opcji z dwójki - dobre i złe, plus neutralne; -zwierzaki i pory roku koniecznie - więcej zwierząt, a w deszcz simy mogłyby używać parasola; -dobieranie makijażu do każdego stroju tak samo jak fryzury - simy na noc nie miały by makijażu, makijaż wieczorowy i codzienny by się różniły; -niezależne elementy fryzur jakie można dopasować, typu grzywka, ozdoba we włosach, loczki nad czołem, objętość fryzury; -owłosienie ciała do wyboru! -więcej biżuterii, bransoletki na oba nadgarstki, jakieś wisiorki i naszyjniki, simy mogłyby zamawiać biżuterie robioną ze znalezionych kamieni, więcej kolczyków; -tatuaże!! -rożne instrumenty (saksofon, akordeon, no i gdzie pianino?); a tak fantazjując: -więcej sportów, skatepark, odkryty stadion, różne zawody sportowe; -simy mogłyby nakladać maseczki na twarz w domu; -pranie ciuchów, odkurzacz, mycie samochodu; -więcej umiejętności, np jazda na deskorolce, rolkach począwszy od prostych jazd z wywrotkami po skomlikowane ewolucje i zjazdy na poręczach ![]() -więcej rodzajów śmierci (TS2 pod tym wzgledem wymiata); -choroby typu wysypka, zatrucie, biegunka, goraczka, złamania; -zbieranie ziółek i robienie eliksirów, np zdrowotnych, miłosnych z lubczykiem; -kilka rodzajów tańca, chociaż jakieś proste kroki No. ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 03.01.2010 - 20:39 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
|
|