Cytat:
Napisał Hnat
Nigdy tego nie robiłem, ale zawsze można spróbować. Poza "Własnym Biznesem" niezbędne będą "Podróże".
Proponowana przeze mnie droga wygląda tak:
1. Stwórz rodzinkę z kilkoma Sim(k)ami (zależnie od rodzaju burdelu) lub też zaproś kilka (kilku), żeby się do Ciebie wprowadziły (li).
2. Kop w poszukiwaniu skarbu - możesz nawet przeryć cały ogródek.
3. Kiedy znajdziesz mapę wskazującą drogę do tajemniczej chatki (na wyspie Twikkii), weź się za poprawę umiejętności technicznych.
4. Wyjedź Simem-technikiem na wyspę i wykonaj zadanie w chatce. Otrzymasz za to laleczkę vodou (taka jest prawidłowa pisownia, jakby ktoś pytał).
5. Możesz powtórzyć zadanie kilkakrotnie, aby zdobyć więcej laleczek (chyba się da - najwyżej wysyłaj coraz to nowsze osoby o wysokich umiejętnościach technicznych).
6. Niech każda prostytutka ma jedną laleczkę.
7. Postaw w domu kilka dwuosobowych łóżek albo innych obiektów do bara-bara.
8. Swoimi prostytutkami używaj laleczek (lub też jednej laleczki, którą pracownice będą sobie podawać z rąk do rąk), aby wzmagać namiętność wśród kolejnych klientów.
9. Kiedy poziom relacji między ladacznicami a ich klientami będzie na tyle wysoki, żeby uprawiać bara-bara, otwórz przedsiębiorstwo domowe i postaw urządzenie biletujące.
10. Dzwoń do klientów, aby ich zapraszać na bara-bara. Nigdy jednak nie zapraszaj naraz dwóch gości, którzy mają dobry kontakt z jedną pracownicą.
Dobre samopoczucie klientów powinno się przekładać na lepszą ocenę firmy.
Dajcie znać na PW, jeśli coś z tego wyjdzie.
|
Hmmm...według mnie to za dużo zachodu
Ja zrobiłabym tak:
1.Stwórz kilku osobową rodzinę.
2.Kup parcele publiczną, ale lepiej gdy masz dwupiętrowy dom wtedy biznes możesz rozkręić na parterze

3.Kup meble takie żeby wszystko wyglądało na dom publiczny xD
4.Wpisz kod "boolprop testingcheatsenabled true"
4.Kliknij na dowolną Simke (Shift + Prawy przycisk myszy

i po koleji
"Więcej->Spawn->Tombstone of L and D"
5.Pojawi się nagrobek.
6.Kiedy pojawi się potencjalny klijent kliknij na nagrobek i wybierz "Więcej-> Make me friendly too everyone here"
7. Potem pocałuj tego kogoś z kim chcesz zrobić "Bara-bara"
8.Gotowe...miłość...bara-bara...a czy było ciekawie tego nie dowiemy się xDD
Nigdy nie rozkręcałam takiego biznesu, ale jak wam się to uda to napiszcie do mnie na PW
Pozderki!!!