![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Jejku - KOCHANI JESTEŚCIE !!!
Tak szybko dostałam konkretne odpowiedzi ![]() W ogóle się nie spodziewałam !! Serio. Myślałam, że moje pytanie zostanie bez odpowiedzi !! Bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za dobre rady i wskazówki. Szczerze mówiąc myślałam, że jak dam ceny drogie albo bardzo drogie, to klienci w ogóle nie będą kupować. Jak się ustala cenę towaru to jeszcze pojawia się ta krzywa buźka przy wysokich cenach i to jakoś mnie przeraziło. Dlatego zazwyczaj 90% cen dawałam na tanio, albo wręcz bardzo tanio. Więc mówicie, że w tym jest problem? A jak sprawdzić co piszą o mnie w gazetach? Tzn. o moim przedsiębiorstwie? Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystkie rady. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wskazówki, to chętnie przyjmę wszystkie ![]() Pozdrawiam was wszystkich serdecznie i ciepło ![]() P.S. A ja mam takie jeszcze takie pytanie: Zauważyłam, że w internecie i na forach jest dużo wątków pod tytułem: "Jak odzyskać Bellę" i tak dalej. Moje pytanie brzmi: PO CO w ogóle gracze chcą ją odzyskiwać? ![]() ![]() Czy ona ma jakieś ważne znaczenie w tej grze? ![]() Uszczęśliwi to Mortimera? Czytałam biografię Belli i Mortimera, ale nie znalazłam tam informacji dlaczego ona jest taka ważna ![]() ![]() Jeśli ktoś mnie uświadomi, to będę bardzo wdzięczna ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ewuniatko : 15.03.2010 - 17:02 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|