![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Pograłam już sobie trochę z Waszymi wskazówkami i piszę co nastąpiło:
1. Usunęłam stary biznes i założyłam nowy, mały sklepik. 2. Moje towary to głównie elektronika 3. Podwyższyłam ceny do: "drogo" oraz "bardzo drogo" - ale skutek tego chyba jest taki, że klienci owszem przychodzą do sklepu, długo się zastanawiają, a potem wychodzą nic nie kupując. 4. Dałam też urządzenie do pobierania opłat przed wejściem. Na razie ustawiłam na 14 $ za wstęp. Jest dużo chętnych. Prawie wszyscy płacą, lecz po jakimś czasie, te 14$ znika. To znaczy - jeśli Mój Sim ma zysk, to wtedy na jego głową pojawia się liczba +14$, a jeśli jest na minusie to pojawia się -14$ i tak jest kilka razy od paru osób jednocześnie. Zupełnie tego nie rozumiem ![]() Dlaczego tracę te pieniądze? Czy to jest spowodowane tym, że klient jest jakoś niezadowolony ze sklepu czy coś takiego? 5. Czasami zdarza się tak, że ktoś coś kupi, przez chwilę w jego ręce pojawia się ta torba na zakupy, ale nie podchodzi do kasy tylko wychodzi ze sklepu. Co to oznacza? Że kupił czy nie? Bardzo przepraszam, że jestem taka upierdliwa ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|