Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 23.03.2010, 20:10   #1
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie Nowy Dom Rodziny Kruk [BRAK ZDJĘĆ]

Postanowiłem przeprowadzic moją główną rodzinke (Historia Rodziny) do nowego domu który sam im zbuduje. W połowie robienia domu przyszła mi myśl że moge wystawic go na forum więc wystawiam ^^
Dom zapewne nie jest jakiś ''zajefajny'' bo jakoś nigdy nie starałem się w ich robieniu (prócz właśnie tego)...na forum to jest mój drugi i to po dłuuuugim czasie ,ale czemu by nie wystawic? Najwyżej mnie zbesztacie xD
No dobra...Więc do rzeczy...

Ta dama na kanapie to właśnie Klaudia Kruk. Z zawodu jest szalonym naukowcem. Jej matka jak jeszcze żyła znalazła na wakacjach yeti którego widzicie na zdjęciu. Obecnie Wielka Stopa jest mężem Klaudii i mają razem córke Auril siedzącą na podłodze. Natomiast ten chłopak to Rafał ,brat Klaudii ,a że nie jest jeszcze dorosły to musiał zamieszkac z siostrą.
Ok już was nie zanudzam tylko jedziemy dalej z ich domem ; dd

]

No to już akurat nie pasuje do domu ,ale akurat no szalony naukowiec musi miec takie pomieszczenie w domu więc prosze o wyrozumiałosc:

Na ścianie zauważamy dyplom Klaudii o ile pamiętam to z psychologii xd :

Więc oceniajcie :33
Edit:
Cytat:
Napisał The FerG Zobacz post
No troche chodziło o ten taki dziwny styl ,bo to raczej taki zbuntowany sim i nieuk xD
Chociaż przyznam że mogłem lepiej to rozplanowac...Ale i tak za jeden dzień będzie dorosły to pewnie zmienie mu pokój albo go wyprowadze i zrobie tam coś innego to może może wstawie ;>>
Tak jak obiecałem wstawiam tu nowy pokój ; d
Rafał się wyprowadził więc przez pare dni pokój był całkiem pusty, jednak rodzine spotkała niespodzianka. Otóż w mojej rodzinie wampirów gdzie była również Ofelia i Basiliscus był wielki pożar... Przeżyła tylko Ofelia,(niestety Ofelia ma teraz zrytą psychike) a dzień później okazało się że jest w ciąży z Basiliscus'em. Gdy urodziła wypiła eliksir żeby zdjąc z siebie klątwe wampiryzmu, niestety wiedziała że nie da rady zaopiekowac sie nowonarodzoną córką Caecilią (z łacińskiego ''jaszczurka'' xd) która była strasznie podobna do ojca. Dlatego zostawiła dziecko pod domem Kruków nie pokazując się i wyprowadziła się do małego domku obok ,żeby patrzec jak rośnie jej córeczka. Klaudia dawno nie widziała swojego brata Basiliscus'a, nawet nie wie że nie żyje bo odkąd został wampirem nigdzie sie nie pokazywał. Ale domyśliła się że to jego córka więc wzieła ją pod swój dach i zrobili jej pokój z pokoju Rafała.

Przepraszam że musiałem zanudzic opowiadaniem ,no ale chyba to też jest ważne ^^

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:35
The FerG jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania