![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich Daaawno już nic nie wrzucałam albowiem nie miałam czasu bądź jak wszyscy wiemy nie umiem dekorować mieszkań XDD
Ale tym razem postanowiłam po dłuuuugim meblowaniu i dobieraniu tapet itp itd pokazać wam moje dzieło ![]() ![]() Nie ma w nim żadnych dodatków z neta ![]() ![]() ![]() No to lecimy najpierw pokażę chatkę z zewnątrz^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zaczniemy od wejścia do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz niestety takie brzydkie zdj przedpokoju na którym znajdują się schody do 1piętra niestety musiałam dać takie zdj bo schody przy zbliżeniu znikają:/ ![]() Teraz pokażę wam Kuchnię z jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mały włos bym zapomniała z salonu można jeszcze na lewo pójść do pokoju a raczej może i sypialni^^każdy pokój ma swoją łazienkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz udamy się na piętro^^Znajdują się tam dwa pokoje współlokatorek które zamieszkały ze swą przyjaciółką po studiach^^Tak to wygląda gdy wejdziemy na górę ![]() tu widać drzwi do 1pokoju ![]() ![]() A tu do 2 ![]() ![]() A oto 1 pokój ![]() ![]() A oto właścicielka tego pokoju jest to standardowa simka którą się spotyka na parceli studiów^^ zrobiłam jej małą operację plastyczną i zmieniłam fryz i make up^^ ![]() a tu jeszcze łazienka należąca do tej lokatorki^^ ![]() ![]() A oto 2 pokój ![]() ![]() ![]() Właścicielka tego pokoju jest na zdj gdzie pokazywałam jadalnię^^ ![]() a tu łazienka ![]() ![]() ![]() No to idziemy na balkon^^a na nim znajdują się schody prowadzące wyżej na duży taras gdzie znajdują się wszystkie nagrody jakie simsy zdobyły^^ ![]() To by było na tyle ![]() Pozdrówki ![]() ps. jakby ktoś mógł wyśrodkować te zdj byłabym wdzięczna bo ja wciąż tego nie potrafię:/
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|