Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.06.2010, 17:09   #11
Eveline
Guest

Domyślnie Odp: Wiejskie klimaty 2

Cytat:
Napisał Sandra Zobacz post
Zastanawia mnie tylko co robią tam papugi .
Są z drewna. Pewnie zamiast zdobić zaczęły zagracać, to wywalono je na strych.
Cytat:
Brakuje mi tylko rzutu z góry. Mogłabyś dodać takie zdjęcie?
Nie. Nigdy nie daję rzutów. Moim zdaniem psuje to wszystkie prezentacje (jedyne wyjątki, to domki konkursowe i do pobrania). Moim zdaniem prezentacje powinny wyglądać jak najbardziej autentycznie, a raczej z niewielu domów da się zdjąć dach i zajrzeć do środka. Sama również nie lubię rzutów w prezentacjach innych. Po co mi wiedzieć, jaki rozkład ma domek, którego i tak nie będę pobierała. Szczerze mówiąc odzwyczajam od tego również moich przyjaciół.
Cytat:
Bo trochę ciężko wyobrazić sobie gdzie się co znajduje (przynajmniej w moim przypadku).
Akurat w tym przypadku, moim zdaniem, jest to niezwykle proste. Właściwie wszystko masz na fotce, podpisanej "Widok ogólny". W prawo jest aneks sypialniany (naprzeciwko łóżka kredens i drzwi do sypialni). A po przeciwległej stronie fotki przedpokój i drzwi do "łazienki". Wystarczy dobrze obejrzeć fotki. Są tak zrobione, że na każdej widać jakiś element tak, żeby można go było dopasować do kolejnej fotki

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania