Cytat:
Napisał Kinga
Ja ostatnio gram Landgraabami  mi się bardzo podobają ci maxisowi Simowie, bo oni są tacy... po prostu nie do podrobienia  więc tak... :
Rodzina Danuty i Ireneusza powiększyła się o córeczkę Sonię (imię podpatrzyłam podczas gry własnymi Simami, gdy u Landgraabów pojawiła się właśnie córka Sonia). Malcolm stał się nastolatkiem, oczywiście miał kucyka, ale zmieniłam mu fryzurę i chciałam, żeby schudł, już widać postępy ; ) . To samo Danka: po ciąży zapragnęła zrzucić zbędne kilogramy i chodzi od czasu do czasu z synem na siłownię. Natomiast Irek, aby zapewnić sobie podwyżkę w pracy (dostał taką okazję ) , zaprzyjaźnił się ze swoim dotychczasowym wrogiem nr 1, Vitą Alto. Mała Sonia podrosła obecnie do małego dziecka, co ciekawe, mimo, że wszyscy w rodzinie są blondynami, mała miała najczarniejsze włosy jakie można mieć, ale niezbyt było jej w nich do twarzy, więc zmieniłam na blondynkę. Umie już chodzić i mówić : D . Jeszcze kiedy Malcolm był dzieckiem, chciałam, żeby zaprzyjaźnił się z Bellą Kawaler i aby później z nią był, jednak podrósł szybciej niż ona i ze względu na różnicę wieku na razie nie ma opcji romantycznych między nimi. Noo to tyle na razie ;-)
|
Coś dla wielbicieli mojej historii Landgraabów : D
Danuta i Ireneusz zestarzeli się, Irek został światowej sławy chirurgiem, a Danuta spełniła pragnienie życiowe, więc przeszła na emeryturę. Malcolm został najlepszym przyjacielem na zawsze Klementyny Lady (jak rozmawiali pojawiła się taka opcja "zaproponuj bycie najlepszymi przyjaciółmi na zawsze"

Zaczęli też ze sobą trochę flirtować, ale raz nad głową Klementyny pojawiła się taka myśl co oznacza "pierwszy romans", a że z Malcolmem jeszcze nie byli zauroczeni, więc zdziwiłam się trochę. W końcu byli zauroczeni, ale chciałam sprawdzić, z kim Klementyna się spotykała. Przyłączyłam ją na chwilę do rodziny i okazało się, że zauroczonym jest także... Mortimer Ćwir : D Malcolm spotkał się więc z nimi obojgiem. Specjalnie flirtował z nią, żeby zobaczyć reakcję Mortimera. Ten był wściekły, dwukrotnie bił się nawet z Malcolmem, ale przegrał... ; ) Malcolm jednak nie chciał być z Klementyną, póki nie załatwi wszystkich spraw z Mortimerem. Stał się młodym dorosłym, a jego siostra Sonia nastolatką. Malcolm postanowił zostać gwiazdą sportu, ponieważ miał już rozwinięty któryś poziom sportu, bo chce schudnąć ; ) . Po jakimś czasie spotkał się z Klementyną, również młodą dorosłą, kiedy rozstała się już definitywnie z Mortimerem. Znowu chciał, żeby byli razem. Obecnie Klementyna jest jego dziewczyną, rodzina Malcolma bardzo ją polubiła i chyba wezmą ślub, gdy nadejdzie odpowiedna pora. : D