![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Posiadłość Costá del Sol Witam! Chciałbym zaprezentować po prawie półrocznej przerwie kolejny modern mojego autorstwa - Costá del Sol. Dom zamieszkuje rodzina z archiwum The Sims 3. Nie chciało mi się tworzyć nowej ;3 Jest to jedna z moich największych budowli, jak dobrze wiecie, pamiętacie - nie przepadam za budowaniem większych rzeczy, jednakże wydaje mi się, że to mi się wyjątkowo udało. Za nim przejdziemy do prezentacji, pora trochę opowiedzieć o tymże projekcie. Otóż zacząłem go budować pod koniec września. Przez to, że przez tydzień nie miałem laptopa - prace musiały zostać wstrzymane i jednakowoż przesunęła się data premiery, ale teraz już wszystko jest skończone...co tu więcej mówić ? Oglądajcie => UWAGA!: Ogromna liczba zdjęć!(78) Bryła dniem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bryła nocą: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bryła innymi porami dnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedsionek: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia: Nie czepiajcie się tych barierek, normalnie w grze one są szklane…-.- ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() Toaleta + Łazienka „na szybko”: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taras: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|